måndag 1 juli 2013

Film-tipset

Här har vi en kille som har fattat poängen med att se en film med en tjej. Det handlar givetvis inte att lära känna henne och se hennes preferenser, utan snarare att man ska hitta en film som ger en största möjlighet att ligga.
                             Tydligen lider han av någon form av inre förtryckt homo-erotisk ångest över sig själv rörande Matthew McConaughey. Men det är inte det jag ska ta upp utan valet av filmer som han avråder för.

Inseption är tydligen ett exempel på en svår film, hmm är inte den filmen rätt brutalt övertydlig. Jag och min flickvän tyckte den var rätt tråkig över att de hela tiden förklarade exakt vilkens dröm de var i och den var väldigt Hollywood. ”svåra” som inseption är en bra film för att testa om partnern tycker om extensiella filmer och frågor, enligt mig.

Sagan om ringen, xman är töntiga oskuldsfilmer som tjejer inte vill veta av… Citerar Yggriget ifrån game of thrones… You know nothing!

The expendibles, action? Tycker du att testosteron pumpade gamla avdankade genus klyschor är en intressant film är du själv inte så intressant. De är lika förutsägbara som ”tjickflicks” och brutalt ointressanta. Har dock vänner som gillar båda sorterna, vilket inte har med deras kön att göra utan snarare om deras taskiga film preferenser.

Trodde folk på tidningen More skulle älska twiligth, inte för att det är en skit-rulle utan för att den belyser starkt tjejer och killars status och platts i samhället. Tjejer ska vell totalt underkasta sig killens vilja och inte ha ett liv själv? Nä den filmen är inte gay, den är sjukt jobbigt hetro.

”tjejer gillar inte sportfilmer”… Ett helt fotbolslag som tagit guld ringde och undrade vad du menar.

Till sist undrar jag vad du menar med den sista filmen? Porrfilmen? Nä porr är ingen höjdare att se på första daten men du vill juh bara se film för att få en anledning att knulla och då är vell porr det ärligaste alternativet att visa om man bara vill ligga och inte bry sig om filmen. Skulle säga att filmer som ”a serbian film” och ”i spit on your grave” är betydligt värre att se om man har de tankarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar