fredag 21 oktober 2011

Klantigheten har ett namn...som börjar på J

Hej hopp på er i cyber-etern!! Vad har jag gjort idag då! 6 timmars tentaplugg och 6 coca cola senare sitter jag och läser min gammla blog som jag har sparat på datorn. Härligt med lite bitter minnen!

Läser om hur otroligt klantig jag är, vilket jag är. Jag är den klantigaste indevid som finns och detta kommer nog bli min död. Kommer säkert dö en pinsam död typ att jag tappar byxorna inne på ica och bryter nacken över fiskdisken och fiskhandlaren som är stressad tror jag är en fisk så han ränsar mig och säljer mig till någon som vill äta marulks-soppa.

Jag har inte bara ramlat och satt mig på fel buss jag har även lyckas med det episka konststycket att gå in i två lycktstolpar på samma väg. Båda gångerna cycklade en tjej förbi med cyckelbyxor så jag är vell förlåten.

Har offta blånaglar för att jag helatiden tror att man kan sparka på möbelkanter. Jag halkar minst 10 gånger per vinter....en gång så hoppade jag och landade på en isfläck och drog den mäst episka vurpan jag varit med om. Skallade asfalten så den tog mer skada än mig med bakhuvudet.

För att citera mig själv lägger jag upp ett gammalt inlägg.

"Tror faktiskt att gud hatar mig denna dag...Marcus fyller år så är nog en högborglig dag för alla blå. Idag skulle jag plugga med Rikard och jag kommer över en timme sent...vilket inte gjorde så mycket för han var upptagen med att läsa på om platon. Jag har ont i magen hela tiden jag pluggar med honom och när han gått drar jag en fis värre än Demonerna bakom dimhalls portar eller de fasor som lurar i helgaraths korridorer av död. Garvar åt mig skälv och börjar läsa om monistiskt och dullistiskt styrelseskick. Vad händer då jo 5 snygga tjejer går in i rummet och en av dem vet jag exakt vem hon är för henne har mina ögon vilat på på massa stadskunskap föreläsningar. En vänster tjej som går igenom alla mina steg för en perfekt brud, smart, snygg och skälvsäker. Här kan vi inte vara här stinker det sa en och de alla drog ut. Där satt en snopen fis-johan...men garvade gjorde jag och läste lite om Reusseaus almänvilja innan jag gick hem.
20 meter utanför instututionen börjar det regna...inte lite heller utan HEJ JAG ÄR GUD DU SER SKITIG UT! SOCIALIST JÄVEL! regn. Jag funderar på dra in på Folkes och vänta ut regnet men det gör jag inte jag går vidare och 3 meter från dörren in slutar det regna.
Nu kommer det nog bli så här att jag inte klarar tentan och jag kommer bli sjuk och jävlig efteråt. Gud är inte förlåtande."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar